San Francisco Street Food Festival

I kan tro, at jeg nyder livet her i det store Amerika.

Her er lidt billeder fra San Francisco Street Food Festival, og som I kan se, har jeg ikke kedet mig. Selve festivallens koncept var rigtig fedt, og ligeledes var maden. En masse af byens restauranter, bagerier, isbutikker, slagtere, kafferisterier og andre gourmander havde hver deres bod, hvor de solgte både en small bite, bigger bite  og drink  til meget rimelige priser. Det vil sige, at man både havde penge, tid og appetit til at prøve en masse forskelligt. Og så er alt jo, som det skal være!

Ovenfor til venstre er det en indisk chicken tikka masala burrito - grundlæggende bare en portion chicken tikka masala og en god omgang ris svøbt i en tortilla wrap. Simpelt og slet ikke dårligt. Til højre er det en Thai Iced Tea, som jeg ærligt talt ikke ved hvad er - udover velsmagende. Den er kold, lidt sød og en smule krydret. Har aldrig prøvet noget lignende, men det var bestemt ikke dårligt. Og se lige farverne!

Nedenfor er det henholdsvis iskolde mangolassi  og lune, svampede cheesebread. Cheesebread er, som navnet indikerer, en kombination af brød og ost - masser af ost. Osten (en mild en af slagsen) er bagt som en del af dejen, hvilket resulterer i en meget tæt og intens lille bolle, der smager dælens godt af både brød og ost på én gang.  

 

Og sidst men ikke mindst min favorit: State Bird Provisions'  Hand pulled burrata with garlic bread - eller Crispy garlic bread, topped with burrata cheese. Burrata er en form for cremet mozzarella, og er altså ret mild. Den gjorde det virkelig godt på toppen af et sejt, sprødstegt hvidløgsbrød, der blev både foldet og stegt lige for øjnene af mig. Jeg vil prøve at lade billederne tale for sig selv og nøjes med at sige "Mums"!

Husk, at du kan følge mig på Instagram LuiseSesamSesam , hvor jeg noget hyppigere poster billeder af små, spiselige sager fra min hverdag. 

/Luise