Lidt om fremtiden ... i USA

Fremtiden kommer til at byde på lidt forandringer her på bloggen.

Jeg afsluttede jo gymnasiet her til sommer, og det betyder nye eventyr. For mit vedkommende bliver eventyret et amerikansk et af slagsen; jeg er netop ankommet til San Francisco, hvor jeg vil tilbringe det næste gode stykke tid. Det betyder, at aktiviteten kommer til at svinge lidt her på bloggen, og at indlæggene kommer til at være lidt anderledes. Især fordi jeg ikke kommer til at have noget køkken. Det vil sige, at det kommer til at være sparsomt med reelle opskrifter. Til gengæld kan jeg love, at når jeg går på kulinarisk eventyr i San Francisco, vil I blive de første til at høre (og se) om det :) 

Som I kan se på billederne nedenfor, har de første dage ikke været kedelige. Sandwichen er fra Tartine Bakery - hvor jeg godt tør love, at jeg kommer igen - og salaten er fra en japansk food truck. Sjovt koncept - og slet ikke dårligt. 

Jeg håber, at I fortsat har lyst til at følge med her på bloggen eller på min nyoprettede Instagram LuiseSesamSesam , som jeg vil forsøge at opdatere med små amerikanske godbidder til jer :)  

Jeg glæder mig til at dele mit eventyr med jer!  

/Luise