Hjemmelavet Bounty

Nu blev jeg revet lidt med af kokos-stemningen i Månedens Bon Appetit i februar, og jeg følte derfor for at dyrke kokosen lidt mere. Næste skridt måtte uden tvivl være hjemmelavede Bountybars, den rendyrkede kokos-forkælelse, og det blev det så. Bounty er altid lækkert, men den hjemmelavede udgave er nu lige niveauet højere end den sædvanlige fra supermarkedshylderne; fyldet er mere cremet, og smagen er bare lige den tand bedre. 

Jeg så for lidt tid siden et fint Bounty-indlæg hos Anne au Chocolat, og lige siden har jeg haft lyst til at prøve opskriften af. I denne omgang blev det så min måde at fejre weekenden på, og jeg kan kun anbefale, at du gør det samme. Det er simpelthen så enkelt, det smager skønt, og så er det lidt sjovt at kunne lave sin egen chokoladebar :) 

At starte weekenden med en portion hjemmelavede Bounty er slet ikke værst. 

Til ca. 20 Bountybars

  • 1 dåse sødet kondenseret mælk
  • 300 g kokosmel
  • 300 g chokolade

Bland kokosmel og kondenseret mælk, form massen til små brød, og stil dem i køleskabet i minimum en time. Det kan være lidt nemmere at forme kokosbrødene pænt, når de er blevet kolde, så her kan du rette dem lidt til. Overtræk dem herefter med chokolade (lys eller mørk - eller lidt af hvert), og lad chokoladen størkne. 

Så er du klar til at fejre weekend i bedste stil :) 

/Luise